Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 36 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014М’ясні драглеві вироби в оболонці та перспективи їх промислової технологіїГоловко, Микола Павлович; Головко, Тетяна Миколаївна; Скляр, Анжеліка Олександрівна
2015Дослідження якісного складу мінеральних речовин м’якого тіла прісноводних двостулкових молюсків роду Anodonta та їх морських аналогів – молюсків роду MytilusГоловко, Микола Павлович; Головко, Тетяна Миколаївна; Геліх, Анна Олександрівна
2015Дослідження мікробіологічних показників якості соусу емульсійного типу «селеновий»Головко, Микола Павлович; Применко, Владислав Геннадійович; Головко, Тетяна Миколаївна
2015До питання нормування якості та безпечності кухонної соліГоловко, Микола Павлович; Павліш, Лариса Олегівна
2014Формування нових поживних властивостей варених ковбасГоловко, Микола Павлович; Колесник, Тетяна Леонідівна; Яковлєв, Ігор Олегович
2015Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчовогоШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Головко, Микола Павлович; Роговий, Іван Станіславович; Рогова, Алла Леонідівна
2015Визначення параметрів гострої токсичності біологічно активної добавки «Сивоселен Плюс»Головко, Микола Павлович; Применко, Владислав Геннадійович; Головко, Тетяна Миколаївна
2018Наукове обґрунтування рецептурного складу й удосконалення споживчих властивостей рідкого мила-скрабуГоловко, Микола Павлович; Полупан, Валентин Вадимович; Колесник, Вікторія Валентинівна; Полупан, Ярослава Ігорівна; Сенатосенко, Альона Геннадіївна
2013Аналіз переваг харків'ян під час вибору молочної продукціїГоловко, Микола Павлович; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Чуйко, Людмила Олексіївна; Акмен, Вікторія Олександрівна
2013Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектомГоловко, Микола Павлович; Пенкіна, Наталія Михайлівна; Колесник, Вікторія Валентинівна