Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 37 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Вологоємність і гігроскопічність натуральних шкірЗахаренко, Віталій Олександрович; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Крутовий, Жорж Андрійович
2014Про наукові основи створення борошняних виробів для систем харчуванняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович
2014Три принципи проектування рецептур борошняних виробів для систем харчуванняКрутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Захаренко, Віталій Олександрович; Бурлюбаєва, Тетяна Миколаївна
2014Нетрадиційні борошняні вироби: кількісний аналіз збалансованості нутрієнтівЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2014Системи харчування лікувально-профілактичної дії та математичний інструментарій для їх створенняКрутовий, Жорж Андрійович
2014Про створення індивідуальних систем управління харчуванням лікувального призначенняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович
2015Довготривалі циклові раціони в системах харчування: забезпечення добових потреб у дефіцитних нутрієнтахЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2015Нетрадиційні борошняні вироби та їх внесок у забезпечення добових потреб у нутрієнтах циклових раціонівЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2016Оптимізація добових і циклових раціонів для систем харчування лікувальної діїЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Павлюк, Ігор Миколайович
2014Показник наближення білка у виробі або раціоні харчування до стандартногоКрутовий, Жорж Андрійович