Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 331 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складуГоральчук, Андрій Богданович; Трощій, Тетяна Володимирівна; Пивоваров, Павло Петрович
2012Хімічний склад та мікробіологічна безпечність гідролізату колагеновмісної сировиниКоваленко, Валентина Олексіївна; Чернова, Людмила Олександрівна; Коваленко, С.М.
2012Енергетична ефективність апаратів для кондуктивного жарення м'ясаЧеревко, Олександр Іванович; Скрипник, Вячеслав Олександрович
2012Дослідження спорідненості поверхні фаз для обгрунтування складу харчових гетерогенних системКотляр, Олег Володимирович; Клапцов, Є.О.; Горальчук, Андрій Богданович
2012Реологічні характеристики тістового напівфабрикату на основі функціональних композиційКравченко, Михайло Федорович; Демічковська, М.П.
2012Функціонально-технологічні властивості ізольованих препаратів целюлози в м'ясних фаршевих системахКамсуліна, Наталія Валеріївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Городажев, Денис Андрійович
2012Електричні та теплометрічні показники електроконтактного нагріванняМихайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2012Підвищення ефективності теплообміну роторного плівкового випарникаЧеревко, Олександр Іванович; Кіптела, Людмила Василівна; Загорулько, Олексій Євгенович
2012Отримання м'ясних аналогів шляхом екструзіїЧеревко, Олександр Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2012Еспериментальне дослідження впливу частоти хвиль та тривалості ультразвукової обробки на розподіл розмірів кульок жирової фази в емульсіїДейниченко, Григорій Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович