Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4618
Title: Дослідження міжфазних властивостей білків молока в технології отримання молочних десертів
Authors: Сабадош, Г.О.
Горальчук, Андрій Богданович
Keywords: десерти
дослідження властивостей
молоковмісні десерти 
білки
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Сабадош Г.О. Дослідження міжфазних властивостей білків молока в технології отримання молочних десертів / Г.О. Сабадош, А.Б. Горальчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2009. – Вип. 2 (10). – С. 191-198.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(10)
Abstract: Досліджено поверхневий натяг та міцність міжфазних адсорбційних шарів, що дають змогу визначити раціональний вміст основних рецептурних компонентів у складі молочних десертів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4618
Appears in Collections:Вип. 10. - 2009 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
28.pdf667,48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.