Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4618
Title: | Дослідження міжфазних властивостей білків молока в технології отримання молочних десертів |
Authors: | Сабадош, Г.О. Горальчук, Андрій Богданович |
Keywords: | десерти дослідження властивостей молоковмісні десерти білки |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Сабадош Г.О. Дослідження міжфазних властивостей білків молока в технології отримання молочних десертів / Г.О. Сабадош, А.Б. Горальчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2009. – Вип. 2 (10). – С. 191-198. |
Series/Report no.: | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(10) |
Abstract: | Досліджено поверхневий натяг та міцність міжфазних адсорбційних шарів, що дають змогу визначити раціональний вміст основних рецептурних компонентів у складі молочних десертів. |
URI: | http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4618 |
Appears in Collections: | Вип. 10. - 2009 (тех.) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.