Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4626
Title: | Проблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукцію |
Authors: | Крайнюк, Людмила Миколаївна Крутовий, Жорж Андрійович Касілова, Людмила Олексіївна Старчаєнко, Олена Тимофіївна Манжос, Наталія Володимирівна |
Keywords: | рецептура кулінарна продукція технологічні карти |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Проблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукцію / Л.М. Крайнюк, Ж.А. Крутовий, Л.О. Касілова та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2009. – Вип. 2(10). – С. 342-349. |
Series/Report no.: | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(10) |
Abstract: | Сформульовано принципово новий науково обґрунтований підхід як до створення рецептур з більш досконалими технологічними параметрами, так і до технологічних карт на кулінарну продукцію. |
URI: | http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4626 |
Appears in Collections: | Вип. 10. - 2009 (тех.) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.