Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4626
Title: Проблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукцію
Authors: Крайнюк, Людмила Миколаївна
Крутовий, Жорж Андрійович
Касілова, Людмила Олексіївна
Старчаєнко, Олена Тимофіївна
Манжос, Наталія Володимирівна
Keywords: рецептура
кулінарна продукція
технологічні карти
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Проблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукцію / Л.М. Крайнюк, Ж.А. Крутовий, Л.О. Касілова та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2009. – Вип. 2(10). – С. 342-349.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(10)
Abstract: Сформульовано принципово новий науково обґрунтований підхід як до створення рецептур з більш досконалими технологічними параметрами, так і до технологічних карт на кулінарну продукцію.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4626
Appears in Collections:Вип. 10. - 2009 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ек.52.pdf758,3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.