Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4674
Title: Взаємний вплив оксиду сірки (IV) і води під час їх поглинання зерном кукурудзи
Authors: Савгіра, Юрій Олексійович
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Keywords: кукурудза
вода
сірка
набрякання
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Савгіра Ю.О. Взаємний вплив оксиду сірки (IV) і води під час їх поглинання зерном кукурудзи / Ю.О. Савгіра, С.І. Пілюгіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2009. – Вип. 2(10). – C. 349-454.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(10)
Abstract: Досліджено взаємний вплив оксиду сірки (IV) і води під час набрякання зерна кукурудзи. Проаналізовано вплив молекул оксиду сірки (IV) на швидкість набрякання зерна кукурудзи і величину граничного ступеня набрякання. Розраховано константи набрякання кукурудзи у воді і розчині SO2. Визначено, що попереднє набрякання зерна кукурудзи не впливає на процес сорбції оксиду сірки (IV).
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4674
Appears in Collections:Вип. 10. - 2009 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ек.реп.53.pdf526,53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.