Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 15 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Технологія хліба пшеничного підвищеної харчової цінності на заквасці спонтанного бродінняБілаш, Б.Г.
2019Технологія збивних кондитерських виробів з використанням трикомпонентної рослинної пастиБабаєв, С.О.
2019Технологія хліба житньо-пшеничного з використанням шроту зародків вівсаТрушина, М.А.
2019Удосконалення технології кексу сирного шляхом використання сукралози та застосування системи НАССР в умовах виробництваКот, С.М.
2019Розробка технології мафінів з додаванням напівфабрикату «Маса для формування»Лобза, Л.С.
2019Розробка технології кондитерського виробу «батончик» для харчування людей з порушеним обміном речовинПетренко, Є.К.
2019Розробка технології пряників заварних з додаванням напівфабрикату «Маса для формування»Петренко, І.Г.
2019Удосконалення технології маршмелоу з використанням порошку з чорної смородиниПилипенко, В.І.
2019Удосконалення технології жировмісного десерту "Крем сметанний" шляхом збагачення вітаміном DРижкова, С.О.
2019Технологія бісквітного напівфабрикату з порошком м’якоті кавунаДудник, Д.С.