Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-9 из 9.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2014Автоматизована система виміру розподілу пор у шкіряних виробахЗахаренко, Віталій Олександрович; Дьяков, Олександр Георгійович; Воронцова, Жанна Вадимівна; Даніленко, Олександр Федорович
2014Актуальність розробки сирного продукту м’якого з рослинними добавками та дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в продукті.Обозна, Маргарита Василівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Дьяков, Олександр Георгійович
2016Застосування мікроскопічного методу для дисперсійного аналізу харчових порошківПогожих, Микола Іванович; Павлюк, Ігор Миколайович; Дьяков, Олександр Георгійович; Борисова, Аліна Олексіївна; Затула, Аліна Валентинівна
2016Вплив рослинних кріодобавок на реологічні характеристики та рухомість води в мармеладі желейно-фруктовомуАртамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна; Дьяков, Олександр Георгійович
2015Відновлення розподілу пор у шкіряних виробахЗахаренко, Віталій Олександрович; Дьяков, Олександр Георгійович; Воронцова, Жанна Вадимівна
2014Особливості визначення часу спін-спінової релаксації в рідких харчових продуктахТоряник, Олександр Іванович; Дьяков, Олександр Георгійович; Воронцова, Жанна Вадимівна
2016Особливості визначення Т 2 на імпульсному ямрДьяков, Олександр Георгійович; Торяник, Дмитро Олександрович; Павлюк, Ігор Миколайович
2014Вплив овочевих кріопаст на час спін-спінової релаксації у макаронному тістіНабоков, Дмитро Олександрович; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Дьяков, Олександр Георгійович; Моргун, Олена Валеріївна
2014Визначення молекулярної рухливості води в термостійкій молоковмісній начинціЛюбенко, Галина Дмитрівна; Обозна, Маргарита Василівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Дьяков, Олександр Георгійович