Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-8 из 8.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2014Автоматизована система виміру розподілу пор у шкіряних виробахЗахаренко, Віталій Олександрович; Дьяков, Олександр Георгійович; Воронцова, Жанна Вадимівна; Даніленко, Олександр Федорович
2014Вологоємність і гігроскопічність натуральних шкірЗахаренко, Віталій Олександрович; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Крутовий, Жорж Андрійович
2014Три принципи проектування рецептур борошняних виробів для систем харчуванняКрутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Захаренко, Віталій Олександрович; Бурлюбаєва, Тетяна Миколаївна
2015Відновлення розподілу пор у шкіряних виробахЗахаренко, Віталій Олександрович; Дьяков, Олександр Георгійович; Воронцова, Жанна Вадимівна
2015Аналіз біологічної цінності нетрадиційних борошняних виробівКрутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Захаренко, Віталій Олександрович; Борисова, Аліна Олексіївна
2015До розрахунку енергетичної освітленості харчових продуктів під час ІЧ-нагріванняЗахаренко, Віталій Олександрович; Сорокіна, Світлана Вікторівна
2017Вплив форми електродів і рецептурних компонентів на електропровідність дріжджового тістаЗахаренко, Віталій Олександрович; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Хайдова, Гулжахан Бердимамедівна; Колієнко, Сергій Олександрович
2016Проблема пористості і якості харчових продуктівЗахаренко, Віталій Олександрович; Гайдамаха, Лілія Андріївна