Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-9 из 9.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2014Дослідження кріоскопічних властивостей культивованих грибівОдарченко, Дмитро Миколайович
2014Товарознавча характеристика швидкозамороженого плодоовочевого соусу в процесі тривалого холодильного зберіганняОдарченко, Микола Семенович; Бабіч, Аліна Олександрівна; Піддубний, Василь Вікторович
2014Споживні властивості напівфабрикату на основі овочів і плодів під час низькотемпературного зберіганняОдарченко, Андрій Миколайович; Карбівнича, Тетяна Василівна; Михайлик, Володимир Іванович; Соколова, Євгенія Борисівна
2014Тривалість заморожування харчової сировини з урахуванням теплофізичних характеристикПотапов, Володимир Олексійович; Семенюк, Дмитро Павлович
2016Інтенсивність кріогенної обробки м’ясопродуктівЧернюшок, Ольга Анатоліївна; Федоров, Володимир Гаврилович; Кепко, Олег Ігорович
2016Вплив заморожування та неферментативного каталізу на руйнування гетерополісахарид-білкових нанокомплексів під час переробки топінамбураПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Павлюк, Вадим Антонович
2014Інноваційна технологія плавлених сирних продуктів з використанням заморожування і механодеструкціїПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Наконечна, Юлія Геннадіївна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Архипова, Вікторія Олександрівна
2016Нове слово в технології отримання плавлених сирних виробів без солей-плавильників із рекордними характеристикамиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Скрипка, Лідія Іванівна; Абрамова, Тетяна Сергіївна; Максимова, Надія Пилипівна
2015Інновації в технологіях напівфабрикатів м’ясних замороженихЯнчева, Марина Олександрівна