Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-9 из 9.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2014Динаміка фенольних речовин під час зберігання зелені петрушки за умови впливу антиоксидантівПрісс, Олеся Петрівна; Кулик, Аліна Степанівна
2014Перспектива натуральних антиоксидантів для використання в м’ясопереробній галузіПасічний, Василь Миколайович; Желуденко, Юлія Володимирівна
2015Дослідження можливостей застосування термоіндикаторних фарб для контролю якості харчових продуктівШматков, Даніїл Ігорович; Артюх, Світлана Миколаївна; Кіпоренко, Ганна Сергіївна
2015Динаміка якісних характеристик смажених ковбас у модифікованих оболонках під час зберіганняШубіна, Лідія Юріївна; Доманова, Олена Володимирівна; Дзигар, Віка Сергіївна
2016Зміна показників якості пісочного печива з додаванням виноградного порошку під час зберіганняБрикова, Тетяна Миколаївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2014Зміни показників якості маффінів оздоровчого призначення під час зберіганняСамохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2014Якісні показники зелені петрушки під час зберігання з використанням гідрогелю та антиоксидантівПрісс, Олеся Петрівна; Кулик, Аліна Степанівна
2015Збереженість плодів баклажана за умови оброблення речовинами антимікробної діїТокар, Анастасія Юхимівна; Миронюк, Сергій Степанович
2014Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температурПрісс, Олеся Петрівна; Калитка, Валентина Василівна