Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 92.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2015Проблеми формування інформаційно-освітнього середовища університетуЧаговець, Віта Віталіївна
2015Визначення мікроелементного складу харчової добавки «Каркаде» з використанням методу твердофазної спектрофотометріїКостенко, Єлизавета Євгеніївна; Бутенко, Олена Миколаївна; Максименко, Олена Василівна
2015Оцінка показників якості нових рибних пресервів у вишневому соусі «Нептун Cherry»Дітріх, Ірина Вікторівна; Марченко, Юлія Ігорівна
2015Сучасні методи вивчення походження та ідентифікації вин КНПІукурідзе, Ельдар Жорайович
2015Визначення збалансованості амінокислотного складу колагенового препаратуКушнір, Надія Анатоліївна
2015Дослідження процесів окиснювальних та термічних перетворень у системі «олія – ліпідо-магнетитова суспензія»Цихановська, Ірина Василівна; Барсова, Зоя Валеріївна; Демидов, Ігор Миколайович; Павлоцька, Лариса Федорівна
2015Технологія пряникових виробів, збагачених кунжутним і кедровим шротомКравченко, Михайло Федорович; Ярошенко, Наталя Юріївна
2015Структурно-механічні властивості баклажанових снеківОрлова, Наталія Язепівна; Дьякова, Юлія Вікторівна; Романенко, Роман Петрович
2015Наукове обґрунтування ролі системи «NEApectin–Ca2+» у формуванні асортименту низькокалорійної кулінарної продукціїСтепанова, Тетяна Михайлівна
2015Перспективи покращення біологічної цінності нових виробівКалакура, Марія Михайлівна; Щирська, Оксана Володимирівна