Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 13.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2014Вологоємність і гігроскопічність натуральних шкірЗахаренко, Віталій Олександрович; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Крутовий, Жорж Андрійович
2014Вплив ароматичних добавок на біофлавоноїди ягідних системМалюк, Людмила Петрівна; Балацька, Наталя Юріївна
2014Комплексна оцінка якості апарата аржм-0.07-1Костенко, Станіслав Миколайович
2014Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквітуШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Гогулько, Надія Валентинівна
2016Аналіз споживчих переваг та шляхи вдосконалення асортименту хлібцівКійко, Вікторія Вікторівна; Аннєнкова, Надія Борисівна; Бочко, Інна Володимирівна
2016Створення нових теплотехнологій отримання якісних фолатовмісних функціональних порошківСнєжкін, Юрій Федорович; Петрова, Жанна Олександрівна; Пазюк, Вадим Михайлович; Дуб, Володимир Васильович
2015Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчовогоШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Головко, Микола Павлович; Роговий, Іван Станіславович; Рогова, Алла Леонідівна
2015Дослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастоїПостнов, Геннадій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Дмитревський, Дмитро В'ячеславович; Василець, Інна Валеріївна
2015Використання мучки кормової під час виробництва кисломолочних напоївОдарченко, Микола Семенович; Карпенко, Зінаїда Павлівна; Сергієнко, Аліна Олександрівна; Бобирєва, Анастасія Андріївна
2015Системний аналіз у вирішенні питань якості солодких страв із капсульованими пробіотичними мікроорганізмамиКондратюк, Наталія Вячеславівна