Навчально-методичні видання (КТХМКВ) Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 10 из 10
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Методологія та організація наукових досліджень. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2016Технологія галузі. Розділ "Технологія макаронних виробів". Лабораторний практикум для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" (спеціалізація "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів")Артамонова, Майя Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Кравченко, Олена Іванівна
2016Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю. Методичні вказівки до виконня практичних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"Кравченко, Олена Іванівна; Неклеса, Ольга Павлівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2016Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю. Опорний конспект опорний конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спеціальності "Технології хліба, кондитерських макаронних виробів і харчоконцентратів"Кравченко, Олена Іванівна; Неклеса, Ольга Павлівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2016Проектування підприємств з основами САПР. Частина 2. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»Артамонова, Майя Володимирівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2015Мистецтво виготовлення та декорування кондитерських виробів і десертів. Методичні рекомендації до проведення лабораторних занять у форматі «творча майстерня»Самохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Кучерук, Зіновія Іванівна
2015Контроль якості та безпека продукції галузі. Лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Гревцева, Наталія В’ячеславівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2015Проектування підприємств з основами САПР. Частина 1. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконценратратів»Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Степанькова, Галина Вячеславівна
2014Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навч. посіб. у 2-х ч. Ч.2Артамонова, Майя Володимирівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Туз, Наталія Федорівна
2014Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навч. посіб. у 2-х ч. Ч.1Самохвалова, Ольга Володимирівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Туз, Наталія Федорівна
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 10 из 10