Вип. 23. - 2016 (тех.) Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 33
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Study of processing ultrafiltration curdy wheyДейниченко, Григорій Вікторович; Мазняк, Захар Олександрович; Гузенко, Василь Володимирович; Ебанугва, Обинва; Deynichenko, Gregory; Mazniak, Zakhar; Guzenko, Vasiliy; Ebanugwa, Obinwa
2016Комплексна оцінка якості жіночих гігієнічних прокладокПенкіна, Наталія Михайлівна; Колесник, Вікторія Валентинівна; Каламайко, Ганна Олексіївна
2016Експертиза різних сортів зрізаних трояндСорокіна, Світлана Вікторівна; Акмен, Вікторія Олександрівна
2016Проблема пористості і якості харчових продуктівЗахаренко, Віталій Олександрович; Гайдамаха, Лілія Андріївна
2016Особливості визначення Т 2 на імпульсному ямрДьяков, Олександр Георгійович; Торяник, Дмитро Олександрович; Павлюк, Ігор Миколайович
2016Збивні кондитерські вироби з подовженим терміном зберіганняШаповалова, Наталія Петрівна; Рудавська, Марія Володимирівна
2016Дослідження процесу зворотнього осмосу ультрафільтраційного пермеату післяспиртової зернової бардиКорнієнко, Людмила Вікторівна; Мирончук, Валерій Григорович
2016Фізико-математичне моделювання полів температури під час теплообміну для тіл скінченних розмірівПогожих, Микола Іванович; Пархоменко, Лариса Олександрівна; Іштван, Єгор Олексійович
2016Сумісне використання R-функцій і проекційного методу в задачах теорії сушінняПогожих, Микола Іванович; Синєкоп, Микола Сергійович; Пак, Андрій Олегович; Чеканов, Микола Анатолійович
2016Оптимізація добових і циклових раціонів для систем харчування лікувальної діїЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Павлюк, Ігор Миколайович
2016Аналіз споживчих переваг та шляхи вдосконалення асортименту хлібцівКійко, Вікторія Вікторівна; Аннєнкова, Надія Борисівна; Бочко, Інна Володимирівна
2016Наукові аспекти методу визначення консервантів у олієжировмісних продуктахЛевчук, Ірина Володимірівна; Кіщенко, Володимир Анатолійович; Тімченко, Валентина Кузьмівна; Куниця, Катерина Вікторівна; Арутюнян, Тетяна Володимирівна
2016Тhe research of growth and toxin formation of botulism bacilli in boiled sausages containing color agent from bloodКолесник, Тетяна Леонідівна; Колесник, Аліна Олексіївна; Kolesnyk, Tatiana; Kolesnyk, Alina
2016Розробка фізіологічно-математичної моделі оцінки якості харчової продукціїЖулінська, Оксана Володимирівна; Свідло, Карина Володимирівна; Мостова, Людмила Миколаївна; Мартиненко, Леонід Григорович
2016Дослідження стабільності рослинних олій та їх купажів під час обсмажування картопляних чіпсівКоваленко, Олена Артурівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Гребень, Богдан Володимирович; Нагорний, Владислав Юрійович
2016Забезпечення добових потреб у нутрієнтах раціонами одноразового споживання третього поколінняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Галушко, Наталія Олександрівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2016Тривалість основних етапів приготування рідкої опари, визначена непрямим методомДоломакін, Юрій Юрійович; Бабанов, Ігор Геннадійович; Житнецький, Ігор Володимирович
2016Інтенсивність кріогенної обробки м’ясопродуктівЧернюшок, Ольга Анатоліївна; Федоров, Володимир Гаврилович; Кепко, Олег Ігорович
2016Вплив оброблення баклажанів на зменшення всмоктування олії під час їх обсмажуванняТокар, Анастасія Юхимівна; Миронюк, Сергій Степанович
2016Аналітичні дослідження енерговитрат пульсаційного гомогенізатора молокаДейниченко, Григорій Вікторович; Самойчук, Кирило Олегович; Левченко, Любомир Васильович
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 33