Вип. 20. - 2014 (тех.) Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 47
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2014Корозійна стійкість алюмінієвої фольги в розчинах поверхнево-активних речовинСамойленко, Сергій Олексійович; Гурікова, Ірина Миколаївна
2014Програмований контроль із курсу «Організація захисту прав споживачів»Кір’яков, Юрій Костянтинович; Хацкевич, Юрій Миколайович; Борисова, Аліна Олексіївна
2014Створення програмно-методичного комплексу дисциплін із використанням мультимедійних технологійЧаговець, Віта Віталіївна; Землянко, Юлія Валеріївна
2014Розробка інформаційно-комунікаційного інтернет-ресурсу навчальних дисциплінЧаговець, Віта Віталіївна; Землянко, Юлія Валеріївна; Родіна, Віолетта Олександрівна
2014Збагачення рідкого мила токоферолом та відлущуючими речовинамиДоманова, Олена Володимирівна; Ванчина, Тетяна Костянтинівна
2014Автоматизована система виміру розподілу пор у шкіряних виробахЗахаренко, Віталій Олександрович; Дьяков, Олександр Георгійович; Воронцова, Жанна Вадимівна; Даніленко, Олександр Федорович
2014Вологоємність і гігроскопічність натуральних шкірЗахаренко, Віталій Олександрович; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Крутовий, Жорж Андрійович
2014Визначення структурно-механічних характеристик харчових продуктівЧеканов, Микола Анатолійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гейко, Тетяна Сергіївна
2014Морозиво з козиного молока функціонального призначенняБондаренко, Тетяна Аркадіївна; Рижкова, Таїсія Миколаївна
2014Прогнозування вмісту сухих речовин у плодах яблуні залежно від абіотичних чинниківСердюк, Марина Єгорівна
2014Динаміка фенольних речовин під час зберігання зелені петрушки за умови впливу антиоксидантівПрісс, Олеся Петрівна; Кулик, Аліна Степанівна
2014Формування низькомолекулярних антиоксидантів пасльонових плодів залежно від гідротермічних умовПрісс, Олеся Петрівна
2014Вивчення окисної стабільності емульгаторів ацилгліцеринної природиМурликіна, Наталя Віталіївна
2014Дослідження кріоскопічних властивостей культивованих грибівОдарченко, Дмитро Миколайович
2014Формування органолептичних показників маршмелоу з рослинними добавками з трояндиАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Кузнецова, Тетяна Олегівна
2014Показник наближення білка у виробі або раціоні харчування до стандартногоКрутовий, Жорж Андрійович
2014Формування споживчих властивостей варених ковбас за показником безпекиКолесник, Тетяна Леонідівна; Колесник, Аліна Олексіївна; Яковлєв, Ігор Олегович
2014Вплив паропроникності кишкових оболонок на кількісні характеристики технології варених ковбасОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Островерх, Ірина Станіславівна
2014Товарознавча характеристика швидкозамороженого плодоовочевого соусу в процесі тривалого холодильного зберіганняОдарченко, Микола Семенович; Бабіч, Аліна Олександрівна; Піддубний, Василь Вікторович
2014Покращення якості козиного комбінованого сирного кисломолочного продукту функціонального призначенняІванов, Сергій Віталійович; Рижкова, Таїсія Миколаївна; Омельченко, Олександра Василіївна
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 47