Вип. 19. - 2014 (тех.) Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 43
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2014Застосування комп’ютерного моделювання під час проведення лабораторних робітЛебединець, Ігор Володимирович; Саєнко, Сергій Юрійович; Костенко, Станіслав Миколайович
2014Можливості технологій cloud computing у дистанційному навчанніГірінова, Лілія Володимирівна; Сибірякова, Ірина Григорівна
2014Актуальні питання розвитку інформаційних технологій під час митного оформлення товарів і транспортних засобівЯнушкевич, Дмитро Анатолійович; Шайхлісламов, Земфір Рафікович
2014Проведення екпертизи твердого туалетного милаСорокіна, Світлана Вікторівна; Акмен, Вікторія Олександрівна
2014Тривалість заморожування харчової сировини з урахуванням теплофізичних характеристикПотапов, Володимир Олексійович; Семенюк, Дмитро Павлович
2014Аналіз вмісту білків та амінокислот під час зберігання свіжих культивованих грибів Pleurotus ostreatusМедведкова, Інна Ігорівна
2014Моделювання впливу технологічних параметрів на час термічної обробки харчових продуктівМостова, Людмила Миколаївна; Комарова, Марія Олександрівна; Мартиненко, Леонід Григорович
2014Оптимальні умови екстракції барвних речовин кріас-порошку з чорноплідної горобиниАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2014Системи харчування лікувально-профілактичної дії та математичний інструментарій для їх створенняКрутовий, Жорж Андрійович
2014Обертання молекул води як рух сферичного маятника в неоднорідному полі силМалафаєв, Микола Тимофійович
2014Використання ферментативного каталізу під час виробництва соку з чорниціХомич, Галина Панасівна
2014Особливості визначення часу спін-спінової релаксації в рідких харчових продуктахТоряник, Олександр Іванович; Дьяков, Олександр Георгійович; Воронцова, Жанна Вадимівна
2014Прогнозування якісних технічних показників плодів яблуні залежно від стресових абіотичних факторівСердюк, Марина Єгорівна; Байбєрова, Світлана Сергіївна
2014Якісні показники зелені петрушки під час зберігання з використанням гідрогелю та антиоксидантівПрісс, Олеся Петрівна; Кулик, Аліна Степанівна
2014Вплив водного екстракту стевії на кінетику набрякання агаруДюкарева, Галина Іванівна; Соколовська, Олена Олександрівна
2014Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків фірми «Scanflavour»Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Городажев, Денис Андрійович
2014Зміни показників якості маффінів оздоровчого призначення під час зберіганняСамохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2014Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температурПрісс, Олеся Петрівна; Калитка, Валентина Василівна
2014Концепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначенняСвідло, Карина Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович
2014Дослідження впливу нетрадиційної сировини з оболонки гречки на властивості бісквітаПостнова, Ольга Миколаївна; Лисюк, Галина Михайлівна; Париш, Поліна Сергіївна
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 43