Вип. 18. - 2013 (тех.) Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 41
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Посилення зв'язків наукової бібліотеки Харківського державного університету харчування та торгівлі з іншими бібліотечними закладами шляхом книгообмінуЛьовшина, Людмила Дмитрівна; Бакуменко, Лариса Григорівна
2013Оцінка біорозкладуваного комбінованого пакувального матеріалу за критеріями безпечностіДубініна, Антоніна Анатоліївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Круглова, Ольга Сергіївна
2013Дослідження кінетики процесу екстрагування похідних хлорофілу з базиліку звичайногоПелехова, Л.С.; Усатюк, Світлана Іванівна; Арсеньєва, Л.Ю.
2013Удосконалення переробки пряно-ароматичної рослинної сировини в технології напоїв та вин із функціональними властивостямиОсипова, Л.А.
2013Вплив біокаталітичних методів обробки чорниці на вміст ароматичних сполук під час виробництва сокуХомич, Галина Петрівна
2013Дослідження впливу гідролізату з молюсків на виведення 137Cs з організму людиниКрамаренко, Д.П.; Кірєєва, О.І.; Рябушко, В.І.; Пересічний, Михайло Іванович; Дейниченко, Л.Г.
2013Дослідження в’язкості розчинів білків із колагеновмісної сировиниМалафаєв, Микола Тимофійович; Домахіна, М.О.; Шаніна, О.М.; Погожих, Микола Іванович
2013Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектомГоловко, Микола Павлович; Пенкіна, Наталія Михайлівна; Колесник, Вікторія Валентинівна
2013Кількісні показники збалансованості нутрієнтів на різних етапах створення систем харчуванняКрутовий, Жорж Андрійович
2013Дослідження властивостей крохмалів фізичної модифікації для виробництва солодких соусів-топінгівКолесникова, Марина Борисовна; Андрєєва, Світлана Сергіївна
2013Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальціюШурдук, Інна Володимирівна; Серік, Максим Леонідович; Карпов, Р.В
2013Визначення підходів до отримання правової охорони на зовнішній вигляд страв та харчових продуктів як об'єктів інтелектуальної власностіДуб, Володимир Васильович; Забочай, О.В.
2013Моделювання складу сметанного соусуДьяков, Олександр Григорович; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Гапонцева, Оксана Володимирівна
2013Формування ринку кондитерських виробів в УкраїніДюкарева, Галина Іванівна; Кривошеєва, Надія Михайлівна; Соколовская, Елена Георгиевна
2013Удосконалення системи управління якістю як чинник конкурентоспроможності підприємств м'ясопереробної галузіОдарченко, Микола Семенович; Сесь, Анатолій Михайлович; Соколова, Євгенія Борисівна
2013Стан і тенденції розвитку кондитерської галузі та ринку збивних кондитерських виробівДюкарева, Галина Іванівна; Соколовська, Олена Георгіївна
2013Формування якості та підвищення економічної технології м'ясних хлібівОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Шубіна, Лідія Юріївна; Хохітва, К.В
2013Дослідження формуючої здатності модельних систем крокетної маси на основі борошна пшеничногоХаустова, Тетяна Миколаївна; Федак, Наталія Василівна
2013Хімічний склад пшона із зерна проса різних сортів, районованих у Харківській областіДубініна, Антоніна Анатоліївна; Попова, Тетяна Миколаївна; Ленерт, Світлана Олександрівна
2013Особливості процесу заморожування калини звичайної як сировини для виробництва напівфабрикатів функціонального призначенняОдарченко, Дмитро Миколайович; Кудряшов, Андрій Ігорович; Бабіч, Аліна Олександрівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 41