Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5053
Title: Вивчення функціонально-технологічних властивостей білків соняшнику
Authors: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Павлова, Оксана Володимирівна
Keywords: білки соняшнику
м’ясопродукти
фізико-хімічні та функціонально-технологічні властивості
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Камсуліна Н.В. Вивчення функціонально-технологічних властивостей білків соняшнику / Н.В. Камсуліна, Т.С. Желєва, О.В. Павлова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 2 (30). – С. 24-35.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(30)
Abstract: Наведено результати дослідження кінетики набрякання білка соняшнику з визначенням його характеристик набрякання та ступеня відновлення. Установлено оптимальну температуру набрякання білка соняшнику. Вивчено фізико-хімічні та функціонально-технологічні показники білків соняшнику, які дають можливість стверджувати про доцільність їх уведення у склад м’ясопродуктів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5053
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 30. - 2019 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf565,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.