Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5054
Title: Удосконалення технології здобного напівфабрикату, збагаченого засвоюваними сполуками кальцію
Authors: Холобцева, Ірина Петрівна
Серік, Максим Леонідович
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Keywords: борошняні кондитерські вироби
здобний напівфабрикат
добавка білково-мінеральна
сполуки кальцію
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Холобцева І.П. Удосконалення технології здобного напівфабрикату, збагаченого засвоюваними сполуками кальцію / І.П. Холобцева, М.Л. Серік, О.В. Самохвалова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 2 (30). – С.35-47.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(30)
Abstract: Запропоновано вдосконалення технології здобного напівфабрикату шляхом використання вдосконаленої добавки білково-мінеральної. Обґрунтовано технологічні параметри введення напівфабрикату до складу рецептурної суміші, зокрема параметри попередньої гідратації добавки перед уведенням. Проведено дослідження з визначення впливу добавки на показники якості зазначеної продукції: міцності, вологості, намочуваності. Установлена відповідність показників якості нормативним вимогам.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5054
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 30. - 2019 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf437,94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.