Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5055
Title: Удосконалення технологічного процесу виробництва посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів)
Authors: Большакова, Вікторія Анатоліївна
Дроменко, Олена Борисівна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Янчева, Марина Олександрівна
Keywords: посічені напівфабрикати
м’ясо птиці
нагетси
технологічний процес виробництва
пароконвектомат
технологічні параметри
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Удосконалення технологічного процесу виробництва посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів) / В.А. Большакова, О.Б. Дроменко, В.М. Онищенко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 2 (30). – С. 47-59.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(30)
Abstract: Сучасний ринок напівфабрикатів із м’яса птиці та готових до вживання виробів динамічно розвивається, але дотепер існують проблеми, пов’язані з асортиментом і якістю продукції, що пропонується. Установлено, що для виробництва готової кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства часто використовується таке перспективне обладнання, як пароконвектомати. Визначено доцільність розширення асортименту напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів) за рахунок удосконалення способів та режимів теплової обробки м’ясних страв на основі запропонованого фаршу. Обґрунтовано модель керування технологічними параметрами виробничого процесу, яка дає можливість отримувати кінцеві продукти стабільно високої якості й функціонального призначення. Розроблено рекомендації з удосконалення технологічного процесу виробництва напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів) із використанням для теплової обробки пароконвектомата.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5055
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 30. - 2019 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf423,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.