Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5056
Title: Аналіз сучасних технологій виробництва солодких страв для оздоровчого харчування
Authors: Дзюба, Надія Анатоліївна
Кашкано, Мар’яна Анатоліївна
Калугіна, Ірина Михайлівна
Олійник, Марія Ігорівна
Keywords: збиті десерти
муси
структуроутворювачі
солодкі страви
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Аналіз сучасних технологій виробництва солодких страв для оздоровчого харчування / Н.А. Дзюба, М.А. Кашкано, І.М. Калугіна та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 2 (30). – С. 59-71.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(30)
Abstract: Розглянуто сучасні тенденції та підходи до розробки десертів із використанням структуроутворювачів. Питання наукового обґрунтування технологічних режимів, розробки рецептурних композицій та забезпечення функціональних властивостей десертів за умови використання натуральної сировини, безпечної для організму, має важливе значення для подальших наукових досліджень. Особлива увага при цьому зосереджена на вирішенні проблеми структурно-механічних та органолептичних властивостей десертної продукції.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5056
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 30. - 2019 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf422,15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.