Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5057
Title: Дослідження мікроструктури продуктів переробки молочної сироватки
Authors: Гніцевич, Вікторія Альбертівна
Гончар, Юлія Миколаївна
Романенко, Роман Петрович
Keywords: згущена низьколактозна молочна сироватка
лактоза
кристалізація
мікроструктура
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гніцевич В.А. Дослідження мікроструктури продуктів переробки молочної сироватки / В.А. Гніцевич, Ю.М. Гончар, Р.П. Романенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 2 (30). – С. 72-83.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(30)
Abstract: Подано результати порівняльних досліджень гранулометричного складу лактози та мікроструктури сироватки молочної підсирної з різним вмістом лактози, загущених у вакуумі та контактним способом, а також модельних систем на їх основі.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5057
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 30. - 2019 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf507,12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.