Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5058
Title: Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворювальні властивості розчинів желатину
Authors: Кондрашина, Лідія Анатоліївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Гурський, Петро Васильович
Перцевой, Федір Всеволодович
Боковець, Сергій Петрович
Keywords: піноутворювальна здатність
розчин желатину
збивання
піноподібні системи
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворювальні властивості розчинів желатину / Л.А. Кондрашина, Д.О. Бідюк, П.В. Гурський та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 2 (30). – С. 83-95.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(30)
Abstract: Наведено результати досліджень із визначення закономірностей впливу технологічних параметрів – температури, тривалості збивання, концентрації – желатину ТМ «Gelita» з міцністю гелю 240 bloom на піноутворювальну здатність його розчинів та стійкість отриманої піни.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5058
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 30. - 2019 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf528,87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.