Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5060
Title: Дослідження хімічного складу та вмісту акумульованого йоду в зернах сої
Authors: Білецька, Яна Олександрівна
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Keywords: хлібобулочні вироби
зерна сої
дефіцит йоду
акумульований йод
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Білецька Я.О. Дослідження хімічного складу та вмісту акумульованого йоду в зернах сої / Я.О. Білецька, Р.В. Плотнікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 2 (30). – С. 111-121.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(30)
Abstract: На основі аналітичних досліджень визначено актуальність питання збагачення хлібобулочних виробів йодом шляхом використання соєвого борошна, одержаного внаслідок спеціальної підготовки зерен сої. Досліджено хімічний склад різних сортів сої та визначено перспективність використання ранньостиглих сортів сої в рамках вищевказаної технології. Визначено вплив технологічних чинників на вміст акумульованого йоду в зернах сої, що є підґрунтям для подальших досліджень.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5060
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 30. - 2019 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.pdf411,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.