Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5062
Title: Гідролізати арабіноксилану кукурудзи як чинник впливу на активність папаїну
Authors: Черно, Наталія Кирилівна
Озоліна, Софія Олександрівна
Битка, Тетяна Вікторівна
Keywords: арабіноксилан
ендоксиланаза
гідроліз
молекулярна маса
папаїн
активність
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Черно Н.К. Гідролізати арабіноксилану кукурудзи як чинник впливу на активність папаїну / Н.К. Черно, С.О. Озоліна, Т.В. Битка // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 2 (30). – С. 133-143.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(30)
Abstract: Досліджено умови розщеплення арабіноксилану зародків кукурудзи ендоксиланазою. Установлено, що продукти обмеженого гідролізу арабіноксилану, як і сам полісахарид, взаємодіючи з папаїном, здатні підвищувати його протеолітичну активність. Ефективність цього процесу залежить від молекулярно-масового розподілу вуглеводів зразка. Позитивний вплив мають вуглеводи, молекулярна маса яких знаходиться в межах від 3 кДа до 50 кДа.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5062
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 30. - 2019 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.pdf378,68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.