Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5064
Title: Зміни структурно-механічних властивостей склеєних кишкових оболонок смажених ковбас
Authors: Михайлов, Валерій Михайлович
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Інжиянц, Самвел Тігранович
Keywords: склеєні кишкові оболонки
міцність
відносне подовження
товщина
смажені ковбаси
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Зміни структурно-механічних властивостей склеєних кишкових оболонок смажених ковбас / В.М. Михайлов, В.М. Онищенко, В.А. Большакова та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 2 (30). – С. 156-167.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(30)
Abstract: Визначено закономірності змін товщини, міцності на розрив, міцності зв’язку між шарами та відносного подовження склеєних кишкових оболонок у технології та під час зберігання смажених ковбас. Доведено, що смаження приводить до формування стійкого зчеплення завдяки тепловій коагуляції та денатурації склеєних кишкових оболонок і дозволяє зменшити кількісні втрати під час виробництва і зберігання готової продукції.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5064
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 30. - 2019 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf536,13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.