Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5066
Title: Обґрунтування вибору стабілізатора для м’якого морозива на основі сироватки
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Золотухіна, Інна Василівна
Бєляєва, Інна Михайлівна
Keywords: стабілізатор
концентрат
сироватка
яєчний порошок
в’язкість
мутність
збитість
стійкість
піна
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дейниченко Г.В. Обґрунтування вибору стабілізатора для м’якого морозива на основі сироватки / Г.В. Дейниченко, І.В. Золотухіна, І.М. Бєляєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 2 (30). – С. 183-192.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(30)
Abstract: Наведено характеристику стабілізаторів, що використовуються у виробництві структурованих молочних продуктів. Досліджено функціональні властивості концентрату сироваткових білків, отриманого методом ультрафільтрації та яєчного порошку з метою встановлення можливості їх використання як стабілізаторів для приготування м’якого морозива на основі сироватки. Зроблено висновок про доцільність спільного використання зазначених стабілізаторів для приготування суміші для м’якого морозива.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5066
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 30. - 2019 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.pdf524,84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.