Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5068
Title: Вплив термінів зберігання на мікробіоту та мікобіоту філосфери плодів томатів
Authors: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Летута, Тетяна Миколаївна
Фролова, Тетяна Володимирівна
Keywords: томати
зберігання
філосфера
мікробіота
мікобіота
фітопатогени
бактерії
гриби
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дубініна А.А. Вплив термінів зберігання на мікробіоту та мікобіоту філосфери плодів томатів / А.А. Дубініна, Т.М. Летута, Т.В. Фролова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 2 (30). – С. 212-220.
Abstract: Подано характеристику філосфери рослин, умов існування мікроорганізмів, мікробного складу і форми існування мікроспільноти. Проведено дослідження з вивчення кількості мікробіоти і мікобіоти філосфери плодів томатів ботанічних сортів Карась, Віконте Малинове, Чайка та Іришка. Вивчено склад мікробіоти і мікобіоти плодів томатів. Показана залежність зміни кількості мікроорганізмів на поверхні досліджуваних об’єктів від збільшення термінів зберігання.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5068
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 30. - 2019 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf313,02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.