Монографії та навчальні посібники (КТМ) Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 5 из 5
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2010Використання продуктів переробки харчової кістки у технології продуктів спеціального призначення. МонографіяЧеревко, Олександр Іванович; Головко, Микола Павлович; Полевич, Віталій Вадимович; Чуйко, Людмила Олексіївна; Серік, Максим Леонідович; Головко, Тетяна Миколаївна
2017Технології зберігання, консервування та переробляння м'яса. Частина 1. Первинне обробляння худоби (у схемах і таблицях). Навчальний посібникЯнчева, Марина Олександрівна; Дроменко, Олена Борисівна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович
2016Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених. МонографіяЖелєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Погожих, Микола Іванович
2015Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем. Монографія.Гринченко, Ольга Олексіївна; Дроменко, Олена Борисівна; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Потапов, Володимир Олексійович; Янчева, Марина Олександрівна
2015Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробів. Монографія.Мурликіна, Наталя Віталіївна; Янчева, Марина Олександрівна
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 5 из 5