Вип. 11. - 2010 (тех.) Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 57
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Мікробіологічні показники напівфабрикату «Борщова заправка» в процесі виробництва та зберіганняКарбівнича, Тетяна Василівна; Коваленко, Валентина Олексіївна
2010Властивості листкового тіста під час заморожуванняОдарченко, Микола Семенович; Даниленко, Л.В.; Бондаренко, І.О.
2010Удосконалення технологічних карт у випадку малої кількості спостережень на етапі їх розробкиКрайнюк, Людмила Миколаївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Касілова, Людмила Олексіївна; Манжос, Наталія Володимирівна
2010Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукціїКрайнюк, Людмила Миколаївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Касілова, Людмила Олексіївна
2010Вплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикатуЛисюк, Галина Михайлівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Чухрай, О.
2010Аналіз методів і наукове обґрунтування методології формування асортименту борошняної продукціїМихайлов, Валерій Михайлович; Чуйко, Андрій Миколайович; Томашевська, Раїса Яківна
2010Вплив електровібрації на повзучість і релаксацію напруги цукатної маси з дикорослого тернуМаяк, Віталій Іванович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Смілик, М.М.
2010Розробка способу очищення баштанних культур та машини для його реалізаціїТерешкін, Олег Георгійович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Ільгов, Д.В.
2010Система функцій для щілинного в'язкопластичного плинуБілецький, Едуард Володимирович; Толчинський, Юрій Абрамович; Петренко, Олена Володимирівна
2010Дослідження теплофізичних властивостей суспензій з вуглецевими нанотрубками, отриманими з коксового пилуПотапов, Володимир Олексійович; Шевченко, С.О.; Зеленський, О.І.
2010Гідродинамічна модель конвекційного руху у мастильній оболонці універсального жарильного апарата з проміжним обігрівомПотапов, Володимир Олексійович; Петренко, Олена Володимирівна
2010Особливості очищення картоплі різних сортів паровим способомТерешкін, Олег Георгійович; Дмитревський, Дмитро В'ячеславович
2010Розробка моделі процесу змін якості виноградної вичавки під час ЗТП-сушінняПотапов, Володимир Олексійович; Якушенко, Євген Миколайович
2010Дослідження ультразвукової обробки сировини для м'ясних консервівПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Нечипоренко, Даниіл Андрійович; Кузьмінов, А.М.
2011Дослідження енергоефективності процесу сушінняЦуркан, Микола Михайлович
2010Економічна ефективність упровадження ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій на підприємствах харчової промисловостіПостнов, Геннадій Михайлович; Дядюк, Марина Анатоліївна; Червоний, Віталій Миколайович
2010Дослідження впливу температури молочного згустку та тривалості гомогенізації на консистенцію молочно-білкових кремівДейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Сефіханова, Катерина Анатоліївна
2010Оцінка якості рибних консервів із додаванням оліїПостнов, Геннадій Михайлович; Ткаченко, А.Є.
2010Досліджено вплив дії низьких температур на дріжджове тісто з додаванням картоплі, підданої різним режимам попередньої підготовки.Одарченко, Андрій Миколайович; Одарченко, Дмитро Миколайович; Балим, В.Ю.; Буток, О.С.
2010Обґрунтування доцільності розробки начинок підвищеної біологічної цінності для борошняних кондитерських виробів та заморожених борошняних напівфабрикатівПостнов, Геннадій Михайлович; Акмен, Вікторія Олександрівна; Ушакова, А.Г.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 57