Вип. 12. - 2010 (тех.) Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 60
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Технології удосконалення якості желейної продукціїФощан, Андрій Леонтійович; Григоренко, Анжеліка Миколаївна
2010Про комплексну оцінку якості послуг закладів ресторанного господарстваКрайнюк, Людмила Миколаївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Касілова, Людмила Олексіївна; Бородіна, Л.В.
2010Перспективи розвитку ERP-систем на підприємствах харчування і ресторанного господарстваСибірякова, Ірина Григорівна; Кочарова, Тетяна Ростиславівна
2010Сучасний стан та проблеми автоматизації управління підприємствами ресторанного бізнесу та торгівліЧаговець, Віта Віталіївна; Землянко, В.В.
2010Застосування інформаційних технологій для аналізу організації праці на підприємствах харчуванняКір'яков, Юрій Костянтинович; Тімофєєва, Олена Миколаївна
2010Дослідження показників якості керамічних виробівКолесник, Тетяна Леонідівна; Іванова, Алла Анатоліївна
2010Дослідження якісних характеристик скляної тари вітчизняних виробниківГоловко, Микола Павлович; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Афанасьєва, Віта Анатоліївна
2010Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового бурякуПогожих, Микола Іванович; Одарченко, Андрій Миколайович; Карбівнича, Тетяна Василівна
2010Власні коливання циліндра із жорстик ядромСинєкоп, Микола Сергійович; Пархоменко, Лариса Олександрівна
2010Перспективні шляхи просування на ринок нового виду макаронних виробів, збагачених кальціємГоловко, Микола Павлович; Чуйко, Марина Миколаївна
2010Температурна залежність теплоємності водиМалафаєв, Микола Тимофійович
2010Загальні підходи до оптимізації інгредієнтного складу борошняних виробів із заданими властивостямиМихайлов, Валерій Михайлович; Чуйко, Андрій Миколайович; Томашевська, Раїса Яківна
2010Дослідження якості продуктів методом функціонального аналізу властивостейКолесник, Тетяна Леонідівна; М'ячиков, Олександр Васильович
2010Наукові основи формування якості полідисперсних харчових систем за умов заморожуванняЧеревко, Олександр Іванович; Одарченко, Андрій Миколайович
2010Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методуДубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна
2010Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізуДюкарева, Галина Іванівна; Тихенко, Олександр Юрійович; Білецька, Яна Олександрівна
2010Дослідження гігроскопічних властивостей залізовмісних дієтичних добавок для визначення умов їх зберіганняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Акмен, Вікторія Олександрівна; Д'яков, Олександр Георгійович
2010Процесс сушіння як відповідна зміна термодинамічного потенціалу модельної системиПогожих, Микола Іванович; Цуркан, Микола Михайлович
2010Вплив фізичних чинників на коефіцієнт дифузії вологи під час зберігання овочівГоловко, Микола Павлович; Захаренко, Віталій Олександрович; Чуйко, Людмила Олексіївна
2010Адгезійні властивості сухих конфітюрівЧеревко, Олександр Іванович; Маяк, Віталій Іванович; Смілик, М.М.; Постольнік, Д.В.; Сардоров, А.М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 60