Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5292
Title: Дослідження впливу харчових добавок на пористу структуру хлібобулочних виробів
Authors: Пивоваров, Павло Петрович
Захаренко, Віталій Олександрович
Кір’яков, Юрій Костянтинович
Keywords: хлібобулочні вироби
харчові домішки
калорійність виробів
ступінь монодисперсності
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пивоваров П.П. Дослідження впливу харчових добавок на пористу структуру хлібобулочних виробів / П.П. Пивоваров, В.О. Захаренко, Ю.К. Кірьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2009. – Вип. 1(9). – С. 484-492.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(9)
Abstract: Створено програму для розрахунків фізичних величин під час визначення диференціальної функції розподілу пор за радіусами (ДФР) для м’якушки хлібобулочних виробів. Досліджено вплив різних харчових домішок, їх дозування, тістоведення, які знижують калорійність виробів та підвищують їх біологічну цінність на ступінь монодисперсності м’якушки. Показано, що вплив перерахованих чинників неоднозначний: деякі з них підвищують ступінь монодисперсності, а більшість її знижують.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5292
Appears in Collections:Вип. 09. - 2009 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
75.pdf402,24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.