Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/533
Title: Проблеми створення систем харчування лікувального призначення другого покоління
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Крутовий, Жорж Андрійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Keywords: системи харчування
математичне моделювання
раціони одноразового споживання
збалансованість нутрієнтів
nutritional systems
mathematical modeling
rations of one-time consumption
nutrients balance
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Проблеми створення систем харчування лікувального призначення другого покоління / О.І.Черевко, Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко, А.О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2015.- Вип.1(21). - C.7-17.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Abstract: Сформульовано сукупність проблем, пов’язаних зі створенням та дослідженням систем харчування лікувального призначення другого покоління. Визначено підходи до їх розв’язання.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/533
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec1-t-2015-1-1.pdf292,66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.