Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/536
Название: Вивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних рослинних прянощів – добавок для оздоровчих продуктів харчування
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Радченко, Людмила Олексіївна
Соколова, Лора Михайлівна
Юр’єва, Ольга Олексіївна
Берестова, Аделіна Анатоліївна
Ключевые слова: натуральні прянощі
біологічно активні речовини
добавки
порошки
екстракти
оздоровчі продукти
natural spices
biologically active supplements
additives
extracts
powders
healthful products
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Вивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних рослинних прянощів – добавок для оздоровчих продуктів харчування / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, Л.О. Радченко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2015.- Вип.1(21). - C.27-37.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вміст БАР у промислово висушених натуральних прянощах та добавках із них у формі порошків за вмістом БАР, таких як ефірна олія, фенольні сполуки з Р-вітамінною активністю, дубильні речовини, вітаміни, β-каротин, L-аскорбінова кислота, які є природними імуномодуляторами, антиоксидантами, мають детоксикуючу та консервуючу дію, з метою їх використання для збагачення широкого асортименту оздоровчих продуктів харчування та з подовженим терміном зберігання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/536
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec1-t-2015-1-3.pdf289,38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.