Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/537
Название: Нетрадиційні борошняні вироби та їх внесок у забезпечення добових потреб у нутрієнтах циклових раціонів
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Крутовий, Жорж Андрійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Ключевые слова: циклові раціони
нетрадиційні борошняні вироби
добові потреби в нутрієнтах
дефіцитні нутрієнти
дефіцитна основа
cyclic diets
unconventional floury products
daily needs in nutrients
deficient nutrients
deficient background
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Нетрадиційні борошняні вироби та їх внесок у забезпечення добових потреб у нутрієнтах циклових раціонів / О.І.Черевко, Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко, А.О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). - С.7-16.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено сукупність нетрадиційних борошняних виробів, збагачених дефіцитними нутрієнтами, та усереднений внесок цих виробів у забезпечення добових потреб у нутрієнтах циклових раціонів тривалістю 21 доба.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/537
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec1-t-2015-2-1.pdf340,72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.