Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/538
Название: Технологія тонізуючих нанонапоїв на основі молочної сироватки, збагачених кріопастами з овочів і фітоекстрактами
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Абрамова, Тетяна Сергіївна
Берестова, Аделіна Анатоліївна
Топоркова, Катерина Валеріївна
Ключевые слова: нанонапої
молочна сироватка
дрібнодисперсна добавка
наноструктуроване пюре
гарбуз
топінамбур
фітоекстракти
nanodrinks
milk whey
fine-dispersered additives
nanostructured puree
pumpkin
topinambour
phytoextract
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Технологія тонізуючих нанонапоїв на основі молочної сироватки, збагачених кріопастами з овочів і фітоекстрактами / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, Т.С. Абрамова та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - C. 37 - 49.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Науково обґрунтовано і розроблено технологію нових функціональних оздоровчих комбінованих молочно-рослинних нанонапоїв для оздоровчого харчування на основі натуральної сировини – сироватки молочної та вітамінних заморожених дрібнодисперсних добавок у формі наноструктурованих пюре з гарбуза та топінамбура, які одночасно є збагачувачами БАР, загусниками й структуроутворювачами, і фітодобавок у формі фітоекстрактів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/538
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec1-t-2015-1-4.pdf337,95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.