Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/539
Название: Аналіз підходів до моделювання стабільних харчових систем на основі ацидофільної палички
Авторы: Кондратюк, Наталія Вячеславівна
Большакова, Валентина Леонтіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Пивоваров, Євген Павлович
Ключевые слова: моделювання
інкапсулянт
пробіотики
природні імунокоректори
ацидофільна паличка
функціональні продукти
modeling
encapsulant
probiotics
probiotics
Lactobacillus acidophilus
functional products
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Аналіз підходів до моделювання стабільних харчових систем на основі ацидофільної палички / Н.В. Кондратюк, В.Л. Большакова, Є.П. Пивоваров, П.П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - C.50-58.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано нинішній стан і проблеми формування ринку пробіотичних продуктів на основі ацидофільної палички. Розглянуто можливі механізми стимулювання розвитку мікроорганізмів у моделях харчових систем і розкрито роль складових живильного середовища в процесі формування та накопичення біомаси. Обґрунтовано необхідність розробки альтернативних транспортних форм для ацидофільної палички у складі живильного середовища.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/539
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec1-t-2015-1-5.pdf298,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.