Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/540
Название: Нові бісквіти та хлібобулочні вироби, вітамінізовані натуральними каротиноїдними рослинними нанодобавками, для оздоровчого харчування
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Котюк, Тетяна Валеріївна
Тимофєєва, Надія Миколаївна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Ключевые слова: каротиноїдні рослинні нанодобавки
оздоровче харчування
β-каротин
carotenoid herbal Nano supplements
healthy food
β-carotene
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Нові бісквіти та хлібобулочні вироби, вітамінізовані натуральними каротиноїдними рослинними нанодобавками, для оздоровчого харчування / Р.Ю.Павлюк, В.В. Погарська, Н.М. Тимофєєва та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип. 1(23). - C.15-30.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Краткий осмотр (реферат): Науково обґрунтовано розробку хлібобулочних і кондитерських виробів (зокрема шкільних булочок та бісквітів), вітамінізованих натуральними каротиноїдними рослинними нанодобавками з традиційної для України сировини – овочів (моркви і гарбуза), для оздоровчого харчування. Показано, що розроблені вітамінізовані булочки та бісквіти відрізняються високим вмістом β-каротину (5,5…6,0 мг у 100 г), що покриває добову потребу організму людини в β-каротині
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/540
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec1-t-2016-1-2.pdf247,68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.