Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/541
Название: Інновації в технологіях напівфабрикатів м’ясних заморожених
Авторы: Янчева, Марина Олександрівна
Ключевые слова: інновації
м’ясні напівфабрикати
заморожування
кріопротекторна дія
innovations
meat semi-products
freezing
cryo-protecting effect
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Янчева, М.О. Інновації в технологіях напівфабрикатів м’ясних заморожених/ М.О. Янчева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - C. 58-69.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати аналітичних досліджень із вивчення сучасного стану та перспектив розвитку технологій замороженої м'ясної продукції. Сформульовано наукову концепцію та визначено шляхи забезпечення технологічної стабільності напівфабрикатів м'ясних заморожених за умов реалізації ланцюга «заморожування – холодильне зберігання – розморожування».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/541
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec1-t-2015-1-6.pdf311,09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.