Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/541
Title: Інновації в технологіях напівфабрикатів м’ясних заморожених
Authors: Янчева, Марина Олександрівна
Keywords: інновації
м’ясні напівфабрикати
заморожування
кріопротекторна дія
innovations
meat semi-products
freezing
cryo-protecting effect
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Янчева, М.О. Інновації в технологіях напівфабрикатів м’ясних заморожених/ М.О. Янчева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - C. 58-69.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Abstract: Наведено результати аналітичних досліджень із вивчення сучасного стану та перспектив розвитку технологій замороженої м'ясної продукції. Сформульовано наукову концепцію та визначено шляхи забезпечення технологічної стабільності напівфабрикатів м'ясних заморожених за умов реалізації ланцюга «заморожування – холодильне зберігання – розморожування».
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/541
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec1-t-2015-1-6.pdf311,09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.