Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/542
Title: Удосконалення технології змішаних спиртовмісних напоїв із використанням структуроутворювача
Authors: Ботштейн, Белла Борисівна
Чорна, Ніна Вікторівна
Keywords: структурований спиртовмісний коктейль
міксологія
змішані напої
пінотвірна здатність
стійкість піни
structured spirit-containing cocktail
mixology
mixed beverages
foaming capacity
foam stability
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ботштейн, Б.Б. Удосконалення технології змішаних спиртовмісних напоїв із використанням структуроутворювача / Б.Б. Ботштейн, Н.В. Чорна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - C. 69-78.
Abstract: Із метою розширення асортименту змішаних спиртовмісних напоїв з новими органолептичними показниками, а також з урахуванням аналізу сучасного ринку алкогольних напоїв барної індустрії України розроблено структуровані алкогольні коктейлі.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/542
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec1-t-2015-1-7.pdf413,38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.