Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/542
Название: Удосконалення технології змішаних спиртовмісних напоїв із використанням структуроутворювача
Авторы: Ботштейн, Белла Борисівна
Чорна, Ніна Вікторівна
Ключевые слова: структурований спиртовмісний коктейль
міксологія
змішані напої
пінотвірна здатність
стійкість піни
structured spirit-containing cocktail
mixology
mixed beverages
foaming capacity
foam stability
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Ботштейн, Б.Б. Удосконалення технології змішаних спиртовмісних напоїв із використанням структуроутворювача / Б.Б. Ботштейн, Н.В. Чорна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - C. 69-78.
Краткий осмотр (реферат): Із метою розширення асортименту змішаних спиртовмісних напоїв з новими органолептичними показниками, а також з урахуванням аналізу сучасного ринку алкогольних напоїв барної індустрії України розроблено структуровані алкогольні коктейлі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/542
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec1-t-2015-1-7.pdf413,38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.