Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/543
Title: Технологічні параметри розроблених пастильних виробів
Authors: Дюкарева, Галина Іванівна
Соколовська, Олена Олександрівна
Keywords: зефір
пастила
водний екстракт стевії
стевіозид
еламін
marshmallows
pastille
water extract of stevia
stevioside
elamin
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дюкарева, Г.І. Технологічні параметри розроблених пастильних виробів / Г.І. Дюкарева, О.О. Соколовська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - C. 79-89.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Abstract: Наведено дані щодо розробки рецептур і принципових технологічних схем пастильних виробів за умови введення підсолоджувача природного походження (стевії) та йодовмісної сировини (еламіну) в процесі виробництв а виробів. Проведено органолептичну оцінку якості продукції, результати якої були позитивними та підтверджені актом дегустації. Отримані результати дослідження показали, що розроблені вироби характеризуються високими споживчими властивостями і мають підвищену біологічну цінність.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/543
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec1-t-2015-1-8.pdf263,2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.