Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/544
Title: Технології пшеничного хліба з використанням продуктів переробки зародків вівса і кукурудзи
Authors: Степанькова, Галина Вячеславівна
Keywords: пшеничний хліб
шрот зародків вівса
жмих зародків кукурудзи
опара
тісто
wheat bread
oat germs extraction cakes
maize germs oilcake
leaven dough
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Степанькова, Г.В. Технології пшеничного хліба з використанням продуктів переробки зародків вівса і кукурудзи / Г.В. Степанькова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - C. 89-99.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Abstract: Удосконалено технологію пшеничного хліба з використанням шроту зародків вівса та жмиху зародків кукурудзи. Особливістю використання добавок у технології пшеничного хліба є їх внесення на стадії замісу тіста разом із пшеничним борошном, а також скорочення тривалості дозрівання тіста на 10…30 хв, підвищення розрахункової вологості пшеничного тіста за рахунок високої водопоглинальної здатності шроту та жмиху. Розроблено асортимент виробів із дослідними добавками. Установлено, що внесення шроту зародків вівса та жмиху зародків кукурудзи підвищує вміст у виробах харчових волокон, білка, вітамінів групи В, вітаміну Е, мінеральних речовин.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/544
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec1-t-2015-1-9.pdf287 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.