Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/545
Название: Нове слово в технології отримання продуктів на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесу
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Радченко, Людмила Олексіївна
Таубер, Роман Давід
Тимофєєва, Надія Миколаївна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Ключевые слова: глибока переробка
рослинна сировина
паротермічна обробка
дрібнодисперсне подрібнення
пароконвекційна піч
deep processing
herbal raw materials
steam-treatment
fine-dispersed grinding
steam-convective oven.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Нове слово в технології отримання продуктів на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесу / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, Л.О. Радченко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівл / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016. – Вип.1 (23). – С.31-42.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано та розроблено новий метод глибокої переробки плодоовочевої сировини без використання низьких температур, заснований на комплексній дії на сировину паротермічної обробки, рібнодисперсного подрібнення з використанням сучасного обладнання, яке застосовується на підприємствах ресторанного бізнесу, що дозволяє більш повно використати біологічний потенціал (в 2…3 рази вище, ніж у вихідній сировині)
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/545
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec1-t-2016-1-3.pdf375,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.