Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/546
Название: Технологія наноструктурованих рослинних добавок із використанням неферментативного біокаталізу - механолізу біополімерів (гетерополісахаридів і білка)
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Котюк, Тетяна Валеріївна
Погарський, Олексій Сергійович
Лосєва, Світлана Михайлівна
Ключевые слова: нанотехнологія
дрібнодисперсне подрібнення
механодеструкція
механоактивація
механоліз
нанокомплекси
біополімери
гетерополісахариди
nanotechnology
fine-dispersed grinding
mechanical destruction
activation
mechanolys
nano-complexes
biopolymers
heteropolysaccharides
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Технологія наноструктурованих рослинних добавок із використанням неферментативного біокаталізу - механолізу біополімерів (гетерополісахаридів і білка) / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, Т.В. Котюк та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016. – Вип.1 (23). – С.43-56.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Краткий осмотр (реферат): Розроблено нанотехнологію білкових рослинних добавок у формі пюре із гороху, засновану на процесах глибокої переробки сировини. Як інновацію застосовували дрібнодисперсне подрібнення попередньо обробленої (паротермічно) сировини, комплексне використання яких призводить до механодеструкції, механоактивації та механолізу нанокомплексів біополімерів білка, гетерополісахаридів та ін.) на 48…52% до α-амінокислот, глюкози та ін.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/546
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec1-t-2016-1-4.pdf213,24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.