Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/547
Название: Нетрадиційні борошняні вироби: кількісний аналіз збалансованості нутрієнтів
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Крутовий, Жорж Андрійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Ключевые слова: нетрадиційні борошняні вироби
кількісні показники збалансованості нутрієнтів
unconventional floury products
quantitative indicators of nutrients balance
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Нетрадиційні борошняні вироби: кількісний аналіз збалансованості нутрієнтів / О.І.Черевко, Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко, А.О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014.- Вип. 2(20). - C.7-17
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Краткий осмотр (реферат): Уперше здійснено кількісний аналіз збалансованості груп зв’язаних між собою нутрієнтів у дев’яти спроектованих борошняних виробах, збагачених дефіцитними нутрієнтами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/547
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3.pdf350,95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.