Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/548
Title: Вплив вібрації на процес вакуумного сушіння рослинної сировини
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Сардаров, Азіз Мурадович
Keywords: концентровані продукти
плодоовочева сировина
вібрація
сушіння
concentrated products
fruit and vegetable raw materials
vibration
drying
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Вплив вібрації на процес вакуумного сушіння рослинної сировини/ О.І. Черевко, В.М. Михайлов, О.А. Маяк, А.М. Сардаров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - C. 100-107.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Abstract: Розглянуто нові маловідхідні енергозбережні способи виробництва концентрованих продуктів на основі плодоовочевої сировини: цукатів, пастоподібних концентратів напоїв, сухих конфітюрів і роздільних концентратів. Досліджено реологічні властивості розроблених концентрованих продуктів та процеси їх виробництва, зокрема вібраційне вакуумне сушіння
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/548
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec2-t-2015-1-1.pdf369,48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.