Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/548
Название: Вплив вібрації на процес вакуумного сушіння рослинної сировини
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Сардаров, Азіз Мурадович
Ключевые слова: концентровані продукти
плодоовочева сировина
вібрація
сушіння
concentrated products
fruit and vegetable raw materials
vibration
drying
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Вплив вібрації на процес вакуумного сушіння рослинної сировини/ О.І. Черевко, В.М. Михайлов, О.А. Маяк, А.М. Сардаров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - C. 100-107.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто нові маловідхідні енергозбережні способи виробництва концентрованих продуктів на основі плодоовочевої сировини: цукатів, пастоподібних концентратів напоїв, сухих конфітюрів і роздільних концентратів. Досліджено реологічні властивості розроблених концентрованих продуктів та процеси їх виробництва, зокрема вібраційне вакуумне сушіння
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/548
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec2-t-2015-1-1.pdf369,48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.