Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/549
Название: Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів під час двостороннього жарення в умовах стиснення
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Ключевые слова: жарення
теплопередача
парові прошарки
м’ясо
frying
heat transfer
steam layers
meat
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Черевко, О.І. Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів під час двостороннього жарення в умовах стиснення / О.І. Черевко, В.О. Скрипник, А.Г. Фарісєєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - C. 107-120.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено теплопередачу в поверхневому шарі під час другої стадії двостороннього жарення м’яса з великим вмістом сполучної тканини в умовах стиснення. Розраховані коефіцієнт теплопередачі від поверхонь жарення до напівфабрикату, співвідношення між діаметром капіляра і тривалістю циклу випарування, раціональна питома поверхнева потужність поверхонь жарення і тривалість другої стадії процесу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/549
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec2-t-2015-1-2.pdf367,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.