Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/551
Название: Дослідження процесів комбінованого способу очищення плодів гарбуза
Авторы: Дейниченко, Григорій Вікторович
Терешкін, Олег Георгійович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Шевченко, Ірина Вадимівна
Ключевые слова: процес очищення
гарбуз
пропарювання
якість очищення
ріжуча крайка
cleaning process
pumpkin
steaming
the quality of cleaning
cutting edge
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дослідження процесів комбінованого способу очищення плодів гарбуза / Дейниченко Г.В., Терешкін О.Г., Горєлков Д.В., Шевченко І.В. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - C. 131-139.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(22)
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано основні поширені способи очищення гарбуза від насіння та шкірки, виявлено низку недоліків та запропоновано шляхи вирішення проблемних питань. Запропоновано використання комбінації процесів теплової та механічної обробки для очищення гарбуза, наведено основні результати попередніх досліджень, подано геометричну форму робочих органів
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/551
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec2-t-2015-1-4.pdf280,76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.