Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/551
Title: Дослідження процесів комбінованого способу очищення плодів гарбуза
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Терешкін, Олег Георгійович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Шевченко, Ірина Вадимівна
Keywords: процес очищення
гарбуз
пропарювання
якість очищення
ріжуча крайка
cleaning process
pumpkin
steaming
the quality of cleaning
cutting edge
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дослідження процесів комбінованого способу очищення плодів гарбуза / Дейниченко Г.В., Терешкін О.Г., Горєлков Д.В., Шевченко І.В. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - C. 131-139.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(22)
Abstract: Проаналізовано основні поширені способи очищення гарбуза від насіння та шкірки, виявлено низку недоліків та запропоновано шляхи вирішення проблемних питань. Запропоновано використання комбінації процесів теплової та механічної обробки для очищення гарбуза, наведено основні результати попередніх досліджень, подано геометричну форму робочих органів
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/551
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec2-t-2015-1-4.pdf280,76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.