Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/551
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorТерешкін, Олег Георгійович-
dc.contributor.authorГорєлков, Дмитро Вікторович-
dc.contributor.authorШевченко, Ірина Вадимівна-
dc.date.accessioned2016-10-27T10:12:14Z-
dc.date.available2016-10-27T10:12:14Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationДослідження процесів комбінованого способу очищення плодів гарбуза / Дейниченко Г.В., Терешкін О.Г., Горєлков Д.В., Шевченко І.В. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - C. 131-139.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/551-
dc.description.abstractПроаналізовано основні поширені способи очищення гарбуза від насіння та шкірки, виявлено низку недоліків та запропоновано шляхи вирішення проблемних питань. Запропоновано використання комбінації процесів теплової та механічної обробки для очищення гарбуза, наведено основні результати попередніх досліджень, подано геометричну форму робочих органівru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(22)-
dc.subjectпроцес очищенняru_RU
dc.subjectгарбузru_RU
dc.subjectпропарюванняru_RU
dc.subjectякість очищенняru_RU
dc.subjectріжуча крайкаru_RU
dc.subjectcleaning processru_RU
dc.subjectpumpkinru_RU
dc.subjectsteamingru_RU
dc.subjectthe quality of cleaningru_RU
dc.subjectcutting edgeru_RU
dc.titleДослідження процесів комбінованого способу очищення плодів гарбузаru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec2-t-2015-1-4.pdf280,76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.